Zajedno smo jači - hvala domaćim proizvođačima!

Poštovani dobavljači, dragi naši OPG-ovci i mali proizvođači,

Hvala vam za sav trud, angažman i požrtvovnost koje svakoga dana iskazujete neumorno radeći svoj posao kako biste u ovim izrazito izazovnim vremenima osigurali neometanu opskrbu svih naših sugrađana i kupaca.

Nastalo stanje još jednom je potvrdilo kako je domaća i zdrava hrana preduvjet sigurne opskrbe naših sugrađana, a vi ste još jednom prepoznati kao važan element u funkcioniranju svakodnevnog života i podmirivanju dnevnih potreba svakog pojedinca.

U ime NTL Grupe želimo još jednom naglasiti kako vas smatramo iskrenim partnerom u svakodnevnom poslovanju, kako u ovim izazovnim vremenima, tako i u svim drugim poslovnom i životnim okolnostima.

Tijekom proteklog desetljeća s brojnim domaćim proizvođačima uspješno surađujemo i ponosni smo što ste upravo vi važna karika u lancu opskrbe naših sugrađana svježim i kvalitetnim namirnicama.

Svaka vaša namirnica i proizvod koji se našao na policama trgovina NTL Grupe činio je razliku u zadovoljstvu naših kupaca, a vjerujemo i vama, koji ste se bez brige o plasmanu mogli posvetiti onome u čemu ste najbolji, proizvodnji i uzgoju najkvalitetnije hrane.

Obitelj NTL malih proizvođača, koja sada okuplja više od 1.000 članova, raste iz dana u dan i stoga vam hvala na povjerenju koje nam iskazujete. Ponosni smo na našu suradnju i vjerujemo kako je pred nama uspješno razdoblje u kojem ćemo našim kupcima i dalje nuditi najbolje, vaše proizvode.

Od samog osnutka u fokusu poslovanja NTL Grupe je umrežavanje lokalnih proizvođača i dobavljača te distribucija njihovih proizvoda diljem zemlje, a naša uspješna suradnja potvrda je tog nastojanja.

U želji za nastavkom uspješne suradnje hvala vam još jednom te vam i ovim putem želimo puno uspjeha u poslovnom i privatnom životu.

Vaš NTL